Preskočite na glavni sadržaj

O nama

Poštovane sugrađanke i sugrađani, dobro došli na stranice Zagrebačkog holdinga d.o.o., Podružnice Čistoća
 
Sa željom da nas što bolje upoznate, te u cilju uspostavljanja čim kvalitetnije suradnje u ostvarivanju zajedničkih ciljeva na području gospodarenja otpadom u gradu Zagrebu, na ovim stranicama nudimo vam sve informacije o našim uslugama, projektima, postignućima te edukacijske materijale za postupanje s otpadom. Ovdje, također, možete pratiti podatke o količinama prikupljenog, odvojeno prikupljenog (u svrhu reciklaže) i odloženog otpada na odlagalište, kao i podatke o divljim odlagalištima u posljednjih nekoliko godina.
 
Naša vizija je ostvarivanje partnerstva sa svim zainteresiranim društvenim skupinama i pojedincima te zajedničko djelotvorno gospodarenje otpadom s ciljem stalnog smanjivanja njegovih količina, volumena i štetnih svojstava.
 
Brinemo o kvaliteti usluga koje vam pružamo, opredjeljujući se za stalno poboljšavanje poslovnih procesa prema međunarodnim certifikatima kvalitete ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.
 
Želimo nastaviti tradiciju dugu više od 90 godina poslovanja temeljenu na otvorenosti i spremnosti na suradnju. Stoga vas pozivam da nam svojim primjedbama, prijedlozima i pohvalama pomognete u podizanju razine kvalitete života u našem gradu. Nadam se uspješnoj suradnji, jer čuvajući okoliš, oblikovat ćemo bolju budućnost za nas i našu djecu.


Voditelj podružnice Čistoća:
Jure Leko, dipl.ing.